Desert biscuiti de casa cu gem de caise

de Oana in Dulciuri, 6 Iun 2017 | 18912 vizualizari

 

Biscuiti fragezi si aromati, perfecti alaturi de un pahar cu lapte!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 90 ml ulei
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 30 g amidon
  • 280 g faina
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de casa cu gem de caise:

  • Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare si cu zaharul pudra.

  • Se adauga uleiul putin cate putin, mixand la viteza mica.

  • Se pune coaja de portocala, vanilia si amidonul. Se omogenizeaza compozitia.

  • Se pune apoi faina putin cate putin, framantand un aluat omogen si nelipicios.

  • Se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt si se formeaza mici bile de aluat care se asaza in tava.

  • Cu ajutorul varfului de la storcatorul manual de citrice se preseaza usor fiecare biluta de aluat, formand astfel biscuitii.

  • Se coc biscuitii la 180 de grade C, pentru 20 de minute.

  • Se lasa apoi la racit si se umplu cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de casa cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat