Aluat:
Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, sarea,  zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta  aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut cca 30  minute.
Eu am pus toate ingredientele la masina de paine,la programul de framantare+dospire.
Umplutura:
Pieptul de pui se toaca. Se adauga patrunjelul si usturoiul tocate.  Ceapa se taie marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de  masline, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se  adauga carnea tocata, vinul si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba pana  scade zeama si carnea este facuta. In timpul fierberii adaugam putin  oregano si se potriveste gustul de sare si piper. Lasam la racit apoi  amestecam cu ou.
Aluatul il rasturnam pe masa usor infainata si intindem o foaie groasa  de cca 0.5 cm, pe care o punem intr-o tava (20/30 cm) unsa cu ulei si  tapetata cu faina.
Punem umplutura, presaram cu cascavalul ras pe razataoarea cu ochiuri mari, si acoperim cu fasii ce le-am taiat din restul de aluat. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Se portioneaza dupa dorinta.