Placinta cu branza greceasca Tiropita

de rena in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 12700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta sau telemea
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr branza guda
  • un pachet de foietaj
  • 2 oua
  • piper
  • frunze de oregano proaspat sau busuioc
  • ulei de masline pentru uns foile
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza greceasca Tiropita:

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam piper dupa gust si frunzele de oregano sau busuioc tocate marunt.

Luam o tava si o ungem cu putin ulei punem prima foaie de foietaj ,rasturnam toata comozitia de branza, adaugam a doua foaie de foietaj o ungem cu ulei si cu un cutit portionam placinta.

Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza greceasca Tiropita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si chimen