Placinta cu branza dulce- sarata

de RuxyRux in Prajituri, 9 Dec 2010 | 9368 vizualizari

 

O placinta atat de gustoasa....va invit la rasfat ... e calda...

 

INGREDIENTE

  • Foi( eu am folosit Yufka)
  • 500 gr branza sarata( eu am pus feta)
  • o ceasca( cum e cea de cafea) de  zahar ( aici desigur fiecare face in functie de cat de dulce mananca )si inca 4 linguri pentru compozitia de iaurt 
  • 3 oua
  • zahar vanilat  si esenta
  • 350 gr iaurt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce- sarata:

1. Luam foaia o intindem .

Amestecam branza intr-un vas cu zaharul( cateva linguri dupa gust) si zaharul vanilat

2. Pe foaie punem cate o lingura de branza si apoi incepem sa rulam  foaia ca pe clatita. procedam asa pana umplem zece foi( pentru tava din imagine)

3. Le asezam una langa alta.

4. Iaurtul il amestecam cu cescuta de zahar si cu ouale, cu esenta si apoi turnam peste  foi.

5. Dam la cuptor pentru 40-45 de min la 180 grade...si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce- sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

10.12.2010, 14:57

Branza sarata impreuna cu vanilia si zaharul are un gust...magic as spune...probati si veti vedea...va multumesc mult tuturor!!!

lilik 1

10.12.2010, 16:49

am ajuns si eu mai tarzior dar sper k mai e

madi_marin 1

10.12.2010, 18:12

mmmm....asta sigur mi-ar placea....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice cu branza dulce si stafide