Pizza quatro formaggi

de Oana in Pizza, 6 Feb 2011 | 9785 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna, nebuna, nebuna, de o saptamana visez la ea :)

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa
  • 1 si 1/2 linguri ulei de masline
  • 1 si 1/2 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 lingurite drojdie uscata
  • Topping:
  • mozzarella rasa
  • branza roquefort
  • branza gorgonzola
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul de pizza se face la masina de paine si ies doua pizza intr-o tava rotunda cu diametrul de 30 cm. Se ung tavile cu ulei de masline, aluatul se imparte in doua si cu mainile unse cu ulei se intinde aluatul bine in tava. Acum branza se pune dupa preferinta, cam o mana din fiecare tip de branza, dar ceva mai putina din cea roquefort care este iute. Eu am gasit un pachet hohland cu branza rasa mozzarella, cheddar si edam. Deasupra am ras mozzarella (mi-a placut de la Delaco)Deci se presara branza deasupra si se pune tava in cuptorul bine incins, la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

elena1988 1

10.02.2011, 15:39

housy 1

03.08.2011, 12:16

e pizza mea preferata!! ador branzeturile!!! si a ta arata intr-un mare fel...

babi5 1

19.06.2013, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]