Pizza

de blue65 in Pizza, 14 Oct 2013 | 2626 vizualizari

 

o pizza cu de toate :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • faina 500 g
  • lapte 250 ml
  • sare
  • zahar-un varf de cutit
  • drojdie 20 g
  • ulei de masline 2 linguri
  • Umplutura
  • ciuperci-6 buc
  • ardei gras-1 buc
  • sunca presata-3 felii
  • salam-2 felii
  • ketchup Univer
  • masline-50 g
  • rosii-2 buc
  • mozzarela-150 g
  • capere-10 g
  • ceapa-1 bucata
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face maiaua din drojdie, sare, putin lapte si o lingura de faina si se lasa 15 minute, dupa care se adauga in faina, se pune uleiul de masline, se framanta adaugand treptat laptele; se lasa aluatul la crescut 40 minute.

Ingredientele se taie, ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc putin, caperele se pun cateva minute in apa.

Se intinde foaia pentru pizza, se unge cu ketchup, se adauga toate ingredientele, apoi busuiocul; se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu

TIPS-URI

1

legumele le calim putin pentru a nu lasa apa (pe pizza)

2

foaia de pizza o intepam cu o furculita inainte de a pune ingredientele

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

15.10.2013, 10:55

Rocsi 1

15.10.2013, 13:07

Bine ai venit

blue65 1

15.10.2013, 14:05

multumesc; sunt "bucatareasa" de familie, dar gatesc mereu cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Shaorma