Pizza cu ton si anchoa

de delia64 in Pizza, 3 Iun 2014 | 5205 vizualizari

 

Aceasta reteta o stiu de la fiul meu .
Este gustoasa si usor de facut .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr . faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 100 ml. apa calduta
  • 1 conserva ton
  • 1 ardei iute
  • 1 conserva anchoa
  • 200 gr. mozzarella
  • pasta Combino
  • 1 ceapa rosie
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si anchoa:

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana .

Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer  pana isi dubleaza volumul .

Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele .

Ungem tava cu ulei  .

Intindem aluatul si il asezam in tava .

Se intinde pasta de rosii , conserva de ton si anchoa  , presaram cascavalul  , oregano  ,ceapa  si ardeiul iute.

Dam la cuptorul preancalzit la 180 de grade  pentru 30 de minute.

Se serveste calda  cu ketchp dulce sau picant dupa preferinta .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si anchoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (16)

delia64 1

04.06.2014, 19:08

Rocsi

Ubulika 1

08.06.2014, 09:02

mmmmmm

delia64 1

14.06.2014, 14:44

Ubulika

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]