Pizza cu ton

de Ligia Bxl in Pizza, 27 Aug 2013 | 3401 vizualizari

 

Acum e randul pizzei,pentru ca aveam ceva ton prin casa de ce sa nu facem cu ton nu? sper ca e si pe placul vostru :)

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 500 gr de faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 7 linguri ulei
  • sare
  • piper

pentru umplutura:

  • 2 cutii de ton in ulei de masline
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 150 gr de cascaval
  • cateva masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Drojdia se farama intr-un bol,se adauga peste putina apa si pe deasupra se presara putin zahar,acoperim sa fermenteze.

Dupa ce a crescut se face o coca din toate ingredientele,apoi se lasa la crescut acoperind vasul cu un prosop curat.

Se intinde o foaie cu ruloul si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.

Foaia de pizza se inteapa cu furculita,apoi se pun rosiile taiate rondele,ardeii taiati fasii,maslinele taiate rondele,sare si piper dupa gust  si cascavalul ras se presara pe deasupra.

Se da la cuptor ptr 15 minute,apoi se scoate tava si se adauga tonul scurs de ulei,apoi se da iar la cuptor pentru cateva minute sa se rumeneasca putin.

Se poate servi cu ketchup.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (37)

tanyapatap 1

28.08.2013, 09:22

ARATA SUPER SI O FRUMOASA PREZENTARE !!

Ligia Bxl 1

28.08.2013, 10:36

mihaela multumesc,si eu acolo cum pot ma stradui sa iasa bun si frumos,nu sunt profesionista

Ligia Bxl 1

28.08.2013, 10:37

tanya merci frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]