Am frământat cel mai simplu aluat posibil. Ce a ieșit m-a încântat!
Aluat:
Pune făina într-un vas de frământat.
Adaugă peste făină drojdia, sarea, zahărul si apa.
Frământă un aluat elastic fără a se lipească de mână.
Acoperă cu un prosop si lasă la dospit 30 minute.
Cât timp se dospește aluatul tapetează cu hârtie de copt tava.
Taie ciupercile și salamul.
Când aluatul este dospit, pune-l în tava de copt și întinde-l cu mâna,astfel încât să fie acoperită toată suprafața tăvii cu aluat.
Acoperă tava cu un prosop si mai lasă un sfert de oră la dospit.
Pune pe blat două linguri sos de rosii și unge toată suprafața aluatului.
Apoi adaugă în ordine aleatorie măslinele, salamul, ciupercile și porumbul.
Deasupra rade cașcavalul, iar peste el pune ouăle bătute cu 2 linguri sos de roșii.
Dă la cuptor pentru 35-40 minute.
Servește alături de o bere sau un pahar cu lapte!
1
Cantitățile topingului sunt la prefernță fiecăruia