Daca nu aveti timp sa bucatariti, aceasta reteta este rapida, satioasa si delicioasa, ideala pentru o cina in familie!
Intr-o tava (eu am avut yena) tapetata cu hartie de copt, am pus 6 felii de paine (cat sa acopere toata suprafata tavii) pe care le-am turnat lapte cat sa le inmoaie. Separat am batut oaule cu putina sare si cateva linguri de lapte si am turnat doar jumatate din compozitie peste feliile de paine, le-am dat la cuptor pentru cateva minute, atat cat sa le lege. Intre timp m-am ocupat de cealalta tava la care am procedat la fel, am pus feliile de paine, le-am inmuiat in lapte, iar deasupra le-am turnat cealalta jumatate de compzitie de oua.
Schimbam tavile, o scoatem pe cea din cuptor si o punem pe cea de a 2 a.
Dupa ce am scos tava din cuptor, ungem cu ketchup si punem topping dupa preferinte, la final punem cascavalul ras si mozzarella, mai turnam putin ketchp si dam la cuptor pana se topeste cascavalul, iar suprafata este usor aurie. Asa procedam si la doua tava.
Se serveste calda sau rece alturi de lapte batut sau ketchup. O bunatate!
Pofta buna!