Pizza bruschetta

de Oana in Pizza, 13 Feb 2011 | 6305 vizualizari

 

In mijlocul Vienei am mancat o pizza excelenta la restaurantul Vapiano :) Bineinteles ca mi-a ramas gandul la ea, se prepara rapid de tot si e bunaaaaa-buna!

 

INGREDIENTE

  • un blat de pizza
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
  • o mana de rosii cherry
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita ulei de masline
  • doua maini bune cu rucolla
  • optional- prosciuto crudo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bruschetta:

Blatul de pizza preparat la masina de paine se intinde in tava de pizza unsa cu ulei de masline. Se unge cu sos de rosii, busuioc uscat  si se presara parmezan ras din belsug. Se pune blatul in cuptor pana cand este aproape gata.

Rosiile cherry se spala si se taie cubulete, se amesteca cu usturoiul taiat marunt, ulei de masline si busuioc uscat. Rucolla se spala si se scurge bine. Se scoate tava din cuptor, se aseaza deasupra rucolla si amestecul de rosii cherry. Se rade parmezan si se mai pune la cuptor 5 minute.

Cine doreste poate sa adauge deasupra, dupa ce se scoate din cuptor, felii de prosciuto crudo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bruschetta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

14.02.2011, 21:59

Vai ce bine arata asta e preferata mea, trece la favorite tare imi place pizza cu rucolla

Bucataras Medi 1

15.02.2011, 10:19

Pentru ca nu m-ati luat cu voi la Viena vin la tine sa mananc o felie de pizza ............................

Oana 1

15.02.2011, 23:10

Mama, ce de aprecieri! ma bucur ca va place si neaparat sa o incercati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese cu usturoi si rozmarin