Piure de conopida (Piure low-fat)

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 7094 vizualizari

 

Al meu nu e chiar piure, mie imi place cu bucatele :))) O varianta fara atatia carbohidrati ca piurelul de cartofi, dupa parerea mea, muuuuult mai gustoasa! Imi place conopida foarte mult si ma bucur ca am incercat varianta asta de piure ca nici de el nu mi-e mai putin pofta, dar in cam ocolesc... ca e greu :P

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • sare
  • verdeturi (cimbru, marar sau patrunjel) (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida (Piure low-fat):

Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare, iar dupa ce am scurs-o o pasam. Adaugam untul cat e inca fierbinte, laptele, cascavalul ras si condimentam cu sare. Amestecam rapid sa se topeasca toate cele :)

Putem adauga verdeturi. Are un gust incredibil de aromat! Untul conteaza mult, nu folositi margarina.

 

TIPS-URI

1

Si daca vreti si mai low-fat, renuntati si la cascaval :P :D si puneti unt slaaaab (dar gustul nu va fi la feeel :(( )

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida (Piure low-fat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]