Pipiritza

de bluebubles20 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 4617 vizualizari

 

mancare usoara de vara...

 

INGREDIENTE

  • ardei gras ( cam 1 kg )
  • rosii ( cam 700 g )
  • branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipiritza:

se spala legumele,ardeii se curata si se rup in bucati mari dupa care se pun la calit.rosiile se taie cubulete sau felii mai mari si se adauga peste ardeii care s-au calit inainte timp de vreo 10 min. dupa alte 10 min se adauga si branza taiata la fel in cuburi maricele se pun condimenete dupa gust ( eu nu pun deloc) si se mai lasa alte 5-10 min dupa care se serveste.

se poate servi si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipiritza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive