Pinguinul din farfurie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 9340 vizualizari

 

un aperitiv haios si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert
  • 2 masline mari negre
  • branza de capra 50g
  • 2 linguri crema de branza cu smantana
  • cateva coacaze rosii
  • 1 fir de ceapa verde subtire
  • 2 rondele de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguinul din farfurie:

Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare.

Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul.

Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze.

Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.

TIPS-URI

1

daca nu aveti coacaze rosii se pot pune bobite de rodie in schimb, merg foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguinul din farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

21.07.2010, 17:04

alice cu multa placere, sunt cea mai fericita cand aud ca cineva a facut o reteta de a mea si a fost multumit!

nancy 1

15.08.2010, 21:10

Este asa de haios aperitivul acesta,ca de abia astept sa am oaspeti la masa.O sa fie o mare incantare pentru ochi .Ii dau "gata"...ha ha ha

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:20

mersi nancy! si eu l-am facut din nou la ziua fetitei mele Deea de 3 ani si toti copiii au fost incantati iar cei mari se uitau cu jind ca ar fi vrut si ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"