Pilaf taranesc

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 17622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • piper
  • sare, delikat
  • carne de pasare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf taranesc:

Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa.
Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare.  Se spumeaza.

Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne.

Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate,iar supa rezultata se strecoara.

In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper,sare, delikat.  Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.

Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Julie 1

08.08.2010, 21:52

Medi, nu stiu cine ar putea fi! Iti dau o portie mare daca afli tu!

Julie 1

08.08.2010, 21:54

Rocsi, multumesc! Nadina, nu mai poti? Hai ca mai merge o portie mica...uite ne da Laly castraveti ! Laly, hai te astept si pe tine! cu castraveti sau fara

miky23 1

10.01.2014, 17:53

de cat orez este nevoie nu este specificat iar cu cealalta parte orez si cealalta parte supa ce se face?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]