Pilaf de orez cu pulpa de porc

de marcela1979 in Porc, 28 Mai 2014 | 5091 vizualizari

 

o reteta dupa Bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 gr pulpa de porc
  • 50 ml ulei
  • 1 cana de orez alb
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel
  • 1 lgt de boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pulpa de porc:

Se curata ceapa,morcovul si se spala.Ardeiul se curata de cotor si se spala,rosia se spala.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasca.Cand ceapa e sticloasa se pune ardeiul gras taiat cubulete mici ,se amesteca si apoi se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.Se calesc toate.Carnea de porc se spala si se taie cubulete.Se adauga in cratita si se amesteca bine sa se caleasca.Se adauga boia de ardei si rosia taiata cubulete marunte.Se presara sare.Se amesteca si se adauga apa sa acopere carnea si se lasa sa fiarba inabusit pana carnea este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul spalat si se amesteca si se lasa sa fiarba inabusit.Daca orezul este prea mult se mai adauga apa calda pana iese un orez cremos.Cand este fiert orezul se potriveste de sare si piper si se adauga frunze de patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella