Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 6 Sep 2011 | 9024 vizualizari

 

Rețeta aceasta este ușor și repede de făcut și este perfectă pentru orice zi din săptămână. Merită încercată, mai ales datorită legumelor ieftine și gustoase ce se găsesc în piață.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 porții:
  • • 4 pulpe de pui
  • • o cană de orez (250g)
  • • 3 ardei (verde și roșu)
  • • 2 cepe mijlocii
  • • 2 roșii mari și coapte
  • • pătrunjel verde
  • • ulei de măsline
  • • 3 căni de supă de pui sau din vegeta
  • • puțin vin alb (50 ml)
  • • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui:

Am prăjit pulpele în puțin ulei de măsline până s-au rumenit pe toate părțile, apoi am adăugat ceapa tocată, ardeii tăiați felii, pătrunjelul verde tocat și le-am lăsat să se călească la foc potrivit.

Am adăugat roșiile tăiate cuburi și vinul apoi orezul spălat și le-am lăsat 1 minut să se pătrundă. Supa de pui am turnat-o peste orez, am condimentat cu sare și piper și am dat mâncarea la cuptor să fiarbă încet și să se amestece aromele.

Noi am savurat pilaful cu o salată de roșii cu busuioc. O delicatesă!!!
Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit