Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu.
Ceapa tocata marunt am calit-o si cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele. Cand legumele s-au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse.
Am completat cu apa in care au fiert aripile, strecurata in prealabil. La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s-a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele (intre timp am schimbat si cratita... mi`am dat seama ca nu`mi incap toate legumele:))
Cand legumele s-au inmuiat, am pus pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Am dat cratita la cuptor si am lasat la foc mic pana a scazut zeama, iar legumele s-au fiert.
Am adaugat marar proaspat tocat... era bun si un patrunjel dar n-avem prin casa si.. n-am mai avut chef sa ma duc la piata .. :)
Am servit mancarica imediat alaturi de gogosari si conopida
Noua ne-a placut foarte tare... mai ales ca erau atat de multe arome..
Pofta buna!