Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 7 Iun 2016 | 5758 vizualizari

 

O combinatie super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 150 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa mare alba
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini:

Carnea de porc se curata de pielite,se taie cuburi si se pune intr-o craticioara pentru circa 40 minute.

Se pune orezul clatit sub apa rece si scurs,se lasa la foc mic,dupa circa 5 minute adaugam si ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Cand e aproape fiert se adauga si dovlecelul zucchini si condimentele si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Se lasa pana cand legumele sunt fierte bine si orezul este facut.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.06.2016, 11:22

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:13

mmm foarte bun!

Bya Ralu 1

09.06.2016, 10:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges