Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2013 | 7299 vizualizari

 

Pe mine ma salveaza tot timpul cand nu stiu ce sa mai gatesc :P

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei capia rosu
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • o pereche carnati cabanos
  • orez o cana
  • 4 cani apa (aceeasi cu care ati masurat orezul)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • delicat
  • patrunjel verde
  • ulei
  • bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca:

Se curata legumele, se spala bine, se taie buculete si se pun la calit in putin ulei

Separat intr-o tigaie se rumenesc putin sunculita si cabanosul

Cand legumele s-au muiat putin se adauga orezul, apa, foile de dafin si condimentele

Se lasa la fiert pt 15-20 minute, amestecandu-se din cand in cand

Se adauga bulionul dupa gust si carnea 

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15-20 minute

Se decoreaza cu patrunjel verde tocat

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

poate fi folosit ca si fel principal sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]