Pilaf cu pulpe de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2013 | 8769 vizualizari

 

Bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe intregi
  • un pahar de orez
  • 3 pahare de apa
  • 1 ceapa
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • curcumma
  • praf de chilly
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pulpe de pui:

Pulpele se curata de piele , se spala, se taie si se pun la fiert 20 min.

Le punem in wok , le condimentam cu sare piper, praf de chillysi punem un polionic de apa (in care au fiert). le lasam pana scade apa si se rumenesc.

Morcovul se rade, ceapa si ardeiul se taie cubulete, se calesc toate in ulei, se adauga orezul si apa. Se lasa la fiert,la foc mic, acoperit pana scade toata apa.

 

TIPS-URI

1

Nu se amesteca in orez , ca se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez cu legume şi ciuperci