Pilaf cu gaina de tara

de oO_ acnA _Oo in Pui, 27 Dec 2012 | 6737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe, aripi, piept (gaina)
  • 1 leg patrunjel verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cana de orez
  • piper, delicat (dupa gust)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana de vin alb
  • 1 foaie de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu gaina de tara:

Fierbem carnea 40 de minute dupa care o scoatem , o punem intr-un vas de yena adaugan sare, piper, 2 catei de usturoi sparti nu curatati, 1 cana de vin alb si o lasam cu capac la cuptor 30 de min la 200 de grade.

Intre timp curatam, spalam si tocam morcovul+ceapa apoi le adaugam in supa impreuna cu delicatul.

Dupa ce legumele sunt aproape fierte , masuram supa astfel: 5 cani de supa+ 1 cana de orez apoi adaugam o foaie de dafin si o lasam sa mai fiarba inca 20 de min la foc mic.

Cand pilaful este gata adaugam patrunjelul tocat, un praf de piper si carnea de la cuptor .... Pofta Buna ! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa