Pilaf

de Andreea Baraboi in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 3640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • 2-3 cani apa
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardel rosu
  • grasime de pui
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Se  curata ceapa si se taie  marunt pe care o adaugam in oala unde punem grasimea de pui si o calim putin dupa care adaugam  morcovul taiat cubulete mici si ardelul,

Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam orezul si apa.

Adaugam sarea si piperul si lasam sa fiarba pana  ce scade apa si orezul e  fiert.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga 4 cani de apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume