Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3720 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de bucatarasa 1
de oanapl 7
de Gherca Daniela 5
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:58
ieri la 10:21
pe 02.12 la 20:34
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
Panacris
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!