Mazare cu piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 14 Iun 2013 | 4076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de curca,
  • 1,800kg de mazare(eu am folosit congelata),
  • ceapa verde,marar,
  • 2 linguri de bulion si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de curca:

Ceapa se curata,spala si se taie dupa care se inabusa in ulei si un pic de apa.

Separat se taie pieptul de curca in bucati medii si apoi se adauga peste ceapa. Mazarea se lasa la dezghetat la temperatura camerei si apoi se adauga peste ceapa si piept de curca. apoi se adauga apa cat sa la cuprinda.

Se lasa la fiert dupa care se adauga mararul taiat. La final se adauga si bulionul care il subtiem cu zeama din mancarica si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert pana scade dar nu pana a se sfarma carnea sau mazarea.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu inimioare de curcan