Mazare cu piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 14 Iun 2013 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de curca,
  • 1,800kg de mazare(eu am folosit congelata),
  • ceapa verde,marar,
  • 2 linguri de bulion si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de curca:

Ceapa se curata,spala si se taie dupa care se inabusa in ulei si un pic de apa.

Separat se taie pieptul de curca in bucati medii si apoi se adauga peste ceapa. Mazarea se lasa la dezghetat la temperatura camerei si apoi se adauga peste ceapa si piept de curca. apoi se adauga apa cat sa la cuprinda.

Se lasa la fiert dupa care se adauga mararul taiat. La final se adauga si bulionul care il subtiem cu zeama din mancarica si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert pana scade dar nu pana a se sfarma carnea sau mazarea.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu curcan