Piept de pui pane

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 5534 vizualizari

 

Rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 oua
  • 2 linguri mustar
  • sare ( vegeta)
  • piper
  • 3-4 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper si se lasa la macerat in frigider

In acest timp batem cu telul ouale ,adugam mustarul si un praf de sare (vegeta) si in cele din urma punem faina si amestecam pana compozitia devine ca o smantana . Aceasta compozitie se amesteca cu  feliile de piept de pui si se prajesc in ulei incins .



Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele cu parmezan