Piept de pui la tigaie cu spanac

de Valclaudia in Pui, 4 Mai 2015 | 4270 vizualizari

 

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie cu spanac:

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.

Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.

Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.

Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.

Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.

Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pui