Piept de pui la gratar cu piure

de Lau in Pui, 14 Mar 2011 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1.5 kg cartofi
  • 1 lingura margarina
  • condimente
  • sare dupa gust
  • piper
  • 200 ml lapte
  • un pic de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

se curata cartofii si se spala, se taie in 8. Se pun la fiert.

In timpul asta facem carnea. Taiem pieptul in felii, le presaram cu condimente si cu piper, le crestam un pic. In tigaie punem un pic de ulei, il lasam sa se incalzeasca si punem feliile de piept de pui la foc mediu le lasam sa se rumeneasca bine.

Cand au fiert cartofii se piseaza bine, se adauga laptele, margarina, sarea si condimente dupa gust.

Se aseaza in farfurie piureul si carnea de pui, se serveste cu castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de piept de pui