Piept de pui la gratar

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 2973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cativa stropi de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
Se dau o ora la rece.
Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar