Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Iun 2011 | 8180 vizualizari

 

delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • usturoi verde
  • o lingura ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde:

Spalam si curatam pieptul de pui, apoi il taiem pe jumatate, in lung.

Ungem o tava termorezistenta cu 1 lingura de ulei.

Condimentam pieptul de pui cu sarem piper, boia si o punem in tava.

Turnam peste piepul de pui sosul de rosii si putina apa.

Taiem usturoiul de 2-3 cm si-l punem peste pieptul de pui si sos.

Dam tava la cuptorul preincalzit 4o de minute.

Este gata cand pieptul de pui s-a fragezit.

Cand este gata presaram patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (22)

Rocsi 1

04.06.2011, 17:21

nu refuz deloc

ionela2682 1

04.06.2011, 18:35

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:31

buna buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]