Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

de RozBonBon in Pui, 2 Oct 2009 | 5708 vizualizari

 

O masa foarte usoara si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • condimente pentru gratar din piept de pui
  • putin ulei
  • conopida
  • broccoli
  • morcovi
  • sos Bechamel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel:

Se curata si se spala legumele.

Conopida si broccoliul se separa in bucatele.

Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.

Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.

Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.

Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.

Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]