Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 29 Mar 2011 | 6933 vizualizari

 

Reteta preluata de pr site-ul LaLena.ro o reteta foarte buna. Am adus mici modificari

 

INGREDIENTE

  • -2  bucati piept de pui
  • - 450 gr smantana
  • -4 catei de usturoi
  • -150 gr cascaval
  • -3 linguri parmigeano
  • -sare, piper
  • -oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor:

Se dezoseaza pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie se condimenteaza. Se unge o tava cu un pic de ulei se aseaza fileul de pui. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu smantana si parmezan ras, se toarna peste pipetul de pui, apoi se pune cascavalul ras.

Se da la cutor 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu gorgonzola