Piept de pui cu sos de smantana si cascaval

de MonaMimi in Pui, 2 Noi 2012 | 8424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piept de pui
  • 300 ml de smantana
  • 250 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si cascaval:

Pieptul de pui se spala bine se taie in bucati potrivit de groase, se pun intr-o tava putin adanca. Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper negru macinat. Ungem bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radem deasupra cascaval. Punem tava la cuptor la foc mediu pentru 45-50 minute. Servim cald cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut