Piept de pui cu paprika si smantana

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • paprika,
  • delikat
  • 1 ramura de rozmarin
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
  • ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu paprika si smantana:

-Spalam carnea, apoi o batem putin ca la snitel.
-In tava unsa cu putin ulei de masline, asezam carnea, turnam putina apa, apoi condimentam cu toate condimentele din reteta si la urma, pe fiecare bucata asezam cate o lingura de smantana si ramurica parfumata de rozmarin.

-Bagam in cuptor tavita la 175C si lasam sa se rumeneasca frumos.
-Din cand in cand, mai stropiti carnea cu sosul lasat. Iese delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu paprika si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]