Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar

de Dea_Dea in Pui, 25 Iul 2013 | 3796 vizualizari

 

Un pranz mai usor , dar bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar:

Pulpele de pui se pun la fiert , dupa ce sunt fierte se scot la racit.

Se rupe bucati carnea de pe oase si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun la rumenit in wok 5-10 min.

Intr-un castron se amesteca iaurtul, oul si mararul.

Se toarna peste pulpe si se amesteca continuu 2-3 min.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui , dar nu il mai fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ianculubita 1

25.07.2013, 10:33

alilianaa 1

25.07.2013, 12:01

bun, bun

Dea_Dea 1

25.07.2013, 15:47

Bun si light

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat in iaurt cu taitei de orez si sos de rosii