de la Bya am preluat reteta pieptului de pui preparat astfel. Merci, fata draga! >:d
Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja (in apa cu sare), pana patrunde usor furculita in ei.
Pieptul de pui se spala si se tamponeaza cu servetele absorbante.
Se taie felii cat mai subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si praf de curry dupa gust.
Trecem feliile de pipet de pui prin nuca de cocos si le prajim in tigaie in ulei incins, la foc iute pana capata aspect de rumen.
Se scot pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.
Cartofii fierti se trec prin jet de apa rece, apoi se curata de coaja si se taie bucati.
Calim ceapa si ardeiul in ulei, adaugam semintele de susan, amestecam in continuu sa nu se arda susanul, adaugam carofii taiati, asezonam cu sare si piper, oprin focul si presaram patrunjel proaspat tocat.
O bunatate...
Pofta buna!