Piept de pui cu dovlecel

de bahna_violeta in Pui, 11 Dec 2012 | 5799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g piept de pui
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Curatam legumele, le spalam, apoi le tocam marunt. Punem ulei intr-o tigaie la incins si punem legumele la calit. Dupa ce s-au calit punem pieptul de pui taiat cubulete, punem delikat dupa gust, eu am folosit delikat cu gust de gaina.

Pofta buna si o seara frumoasa tuturor!:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in sos de dovlecel