Piept de pui cu dovlecel

de bahna_violeta in Pui, 11 Dec 2012 | 5746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g piept de pui
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Curatam legumele, le spalam, apoi le tocam marunt. Punem ulei intr-o tigaie la incins si punem legumele la calit. Dupa ce s-au calit punem pieptul de pui taiat cubulete, punem delikat dupa gust, eu am folosit delikat cu gust de gaina.

Pofta buna si o seara frumoasa tuturor!:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in sos de dovlecel