Piept de pui cu ciuperci si smantana

de angyb in Pui, 20 Sep 2012 | 6889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • o cutie de ciuperci feliate
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Taiem pieptul de pui bucatele si il condimentam cu sare,piper si boia.

Punem la incins uleiul de masline si adaugam pieptul de pui pana se rumeneste ,se adauga o cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Separat calim ceapa taiata julien pana cand se rumeneste apoi adaugam ciupercile.

Lasam la foc iute 2-3 minute dupa care adaugam vinul si le fierbem inca 10-15 minute.Sosul obtinut de adauaga peste pieptul de pui impreuna cu o lingura de sos de rosii si le fierbem impreuna inca 10 minute.

Adaugam smantana si il mai lasam sa mai de un clocot. in caz ca e nevoie mai adaugam sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana la cuptor