Piept de pui cu spanac si portocale

de vero_closca in Pui, 5 Mai 2010 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri piept de pui
  • 500g spanac
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 portocale
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu spanac si portocale:

se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie.

spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt 5-10 minute.apoi se scurge si se pune sa se caleasca intr-o tigaie in 100g unt.dupa 5 minute se stinge cu sucul de la 2 portocale,se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa scada putin.

celelalte 2 portocale se taie felii subtiri si se aseaza in 4 farfurii.deasupra feliilor de portocale se aseaza pieptul de pui ,apoi spanacul.desi pare putin ciudata aceasta combinatie,preparatul este delicios!!! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu spanac si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 08:24

ce bun trebuie sa fie...................

alexa1980 1

06.05.2010, 09:10

o sa incerc si eu! cred ca e aromat!

luminita20_2006 1

06.05.2010, 13:16

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui