Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de xana in Pui, 26 Sep 2013 | 29831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cartofi mici
  • 1 ardel
  • 3 catei d usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita boia de ardei
  • 1 varf de lingurita chimion
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute.

Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardelul taiat fasii.

Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.

Se da la cuptor pana carnea e gata(in jur de 30 de minute). In timp ce se coace se amesteca o data sau de doua ori ca sa se rumeneasca pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si cascaval la cuptor