Pui shanghai cu cartofi la cuptor

de dakris in Pui, 18 Feb 2012 | 6942 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt pui shanghai:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 50 g susan
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
Pt cartofii la cuptor:
  • 6-8 cartofi medii
  • unt pt uns vasul termorezistent
  • 50 ml ulei
  • 4-5 catei usturoi
  • oregano, busuioc, cimbru
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai cu cartofi la cuptor:

Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri (cam 1 cm grosime). L-am condimentat, l-am trecut prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmetul amestecat cu susan si l-am prajit pe ambele parti pana a capatat o culoare aurie.

Cartofii i-am taiat felii si i-am asezat in vazul termorezistent uns cu unt. Am adaugat uleiul, usturoiul taiat felii, condimentele si apa. I-am tinut la cuptor pana s-au inmuiat si s-au rumenit un pic.

TIPS-URI

1

Dupa ce am prajit fasiile de piept de pui, le-am asezat intr-o farfurie pe care am pus vreo 2 servetele pentru a absoarbe excesul de grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dakris 1

19.02.2012, 15:38

Multumesc tuturor pt aprecieri!

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:38

dakris 1

24.02.2012, 14:18

am uitat sa trec timpul de preparare ... a ramas timpul implicit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai preparat in vas Zepter