Piept de pui cu ciuperci

de Constelatialeu in Pui, 21 Feb 2014 | 4274 vizualizari

 

Vroiam sa fac o rulada,care pana la urma n-a iesit rulada....Aveam un piept de pui ,nu prea ne impacam cu pieptul de pui si cand fac pui la cuptor prefer sa scot pieptul ca ramane nemancat.Asa ca m-am gandit sa-l combin cu niste ciuperci,are alt gust....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cca 450 g
  • 250 g ciuperci champinion micute
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • 1 lingurita pasta ardei de la Univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Feliem pieptul de pui si il batem avand grija sa nu-l zdrentuim prea rau,il intindem pe o tava si il saram si piperam.Separat taiem coditele ciupercilor si cateva ciuperci,am oprit 10 ciuperci,restul le-am taiat bucatele.Ceapa verde o taiem  si o punem intr-o cratita cu ulei incins,peste care punem si ciupercile,lasam 10-15 min sa se inmoaie,apoi adaugam o lingurita de pasta de ardei de la Univer.Mai lasam 2-3 min si apoi  dam de pe foc cratita.Radem cascavalul peste ciuperci,adaugam oul si omogenizam.Luam un vas de yena si punem in straturi piept de pui,amestec de ciuperci,pana terminam si pieptul de pui si amestecul de ciuperci.Deasupra asezam cele 10 ciupercute si dam vasul la cuptor cca 1 ora si 1/2 la foc mic..

Cand  s-a rumenit scoatem vasul din cuptor il rasturnam pe o farfurie,putem servi atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci