Piept de pui crocant la cuptor

de Andra_Constantinescu in Pui, 28 Noi 2015 | 8873 vizualizari

 

Inspiratia a venit de la Jamila Cuisine pentru ca nu mai stiam ce sa pregatesc cu pui si totusi vroiam sa #gatescpentruocarte. Recunosc, pozele nu sunt reusite, mai ales pentru ca venea noaptea si nu stiam cum sa le fac mai repede, dar carnea a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • doua jumatati de piept de pui;
  • sare;
  • doua linguri cu maioneza de casa;
  • 50 g cascaval De Familie Delaco;
  • o legatura de patrunjel;
  • doi catei de usturoi;
  • 50 g pesmet + busuioc si oregano (uscate).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant la cuptor:

Se da drumul la cuptor pntru a se incalzi.

Pieptul de pui se bate, se spala si se da cu sare.

Intr-un castron se amesteca maioneza, cascavalul ras, patrunjelul (spalat si tocat) si usturoiul (curatat de foi si zdrobit) si se amesteca. Se ung pieptii de pui cu aceasta compozitie pe ambele parti. 

Pesmetul se amesteca cu busuioc si oregano intr-o farfurie. Pieptii de pui se "imbraca" in acest amestec, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pana cand sunt patrunsi bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

30.11.2015, 13:28

Ce-mi place așa crocant!

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:01

A venit frigul incepe imbracarea

Geanina87 1

16.12.2015, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb