Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor

de Bya Ralu in Pui, 6 Feb 2012 | 5700 vizualizari

 

Am facut pentru prima data,dar este ceva deosebit,sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 plic maggi ideea zilei
  • 1 ou
  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri ketchup dulce
  • plicul pentru sos
  • Pentru piure:
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingura margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor:

Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.

Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.

Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

06.02.2012, 22:40

ti-am pregatit-o

jolygina 1

06.02.2012, 22:57

o portie mai este

Bya Ralu 1

06.02.2012, 23:12

este si pentru tine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de malai