Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor

de Bya Ralu in Pui, 6 Feb 2012 | 5557 vizualizari

 

Am facut pentru prima data,dar este ceva deosebit,sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 plic maggi ideea zilei
  • 1 ou
  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri ketchup dulce
  • plicul pentru sos
  • Pentru piure:
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingura margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor:

Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.

Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.

Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb