Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc cu os
  • 1500 g cartosi noi potriviti ca marime
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • marar - o legatura
  • ulei de masline 30 ml.
  • menta, maghiran
  • 200 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata sub jet de apa, se pun la scurs. Pieptul de porc se spala, se cresteaza putin, se impaneaza cu usturoi, se aromatizeaza cu sare, piper, menta, maghiran, marar tocat.

Cartofii si carnea de porc se ung din belsug cu ulei de masline.

Prima etapa: fiecare, atat cartofii cat si carnea au fost asezate in hartie pergament, separat. Am dat cateva gauri si am dat la cuptor cca o ora.

Etapa a II-a:le-am desfacut din hartie,le-am transferat intr-un alt vas impreuna cu sucul rezultat.

Am adaugat 200 ml vin alb sec si le-am lasat la cuptor sa scada bine. 

Le-am servit cu turtite de branza. 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

14.06.2013, 13:39

Gustos si simplu de preparat

iry-gabriela 1

14.06.2013, 13:50

pe mine ma ispitesc tare cartofii,

alilianaa 1

14.06.2013, 20:07

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor cu cartofi,sos si salata