Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

de Constelatialeu in Porc, 24 Mai 2015 | 3824 vizualizari

 

De duminica,sa mancam si noi ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1,575 g piept de porc
  • cca 700 g rosii
  • cca 700 g cartofi noi
  • Fix pentru friptura de la Fuchs
  • Boia de ardei dulce de la Fuchs
  • 2 usturoi,ca atat am avut,merge si mai mult...
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi:

Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40 min.Dupa 40 min,scoatem tava si adaugam rosiile taiate,usturoiul si cartofii, presaram si peste cartofi boia si sare,acoperim cu hartie de copt si mai dam la cuptor cca 30 min,dupa care scoatem hartia de copt de deasupra si lasam sa se rumeneasca cca 20 min.Se serveste cu mamaliguta calda sau fiecare cu ce vrea,ca nu exista reguli stricte....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati