Piept de curcan umplut

de Bunica in Curcan, 28 Aug 2011 | 12815 vizualizari

 

O reteta delicioasa pentru un pranz sau cina.

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 oua
  • 100 g. cascaval
  • 100 g. bacon
  • 1 ardei gras( de preferinta rosu)
  • sare, piper
  • faina
  • seminte de susan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan umplut:

Pieptul de curcan se feliaza si se condimenteaza.

Ardeiul, baconul, cascavalul se taie fasii.

Pe fiecare bucata de piept de curcan se pun alternativ cate 1-2 fasii de cascaval, ardei, bacon, apoi se acopera cu o parte tot din carne.

Se bat ouale cu putina sare.

Se da carne prin faina, apoi prin ousi seminte de susan.

Se pune tigaia pe foc si in ea uleiul la incins. 

In uleiul incins se prajesc snitelele de curcan .

se scot pe hartie absorbanta .

Se consuma alaturi de o garnitura de legume sau cu salata.

TIPS-URI

1

Pentru a nu se departa bucatile de carbe se pot prinde cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]