Friptura din carne tocata

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 4843 vizualizari

 

Am facut Friptura de oua,acum vin cu aceasta friptura foarte foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pasare
  • 100 g crema de branza fina-Ceva Fin de la Delaco
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri cascaval ras-Delaco
  • sare
  • piper
  • maghiran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din carne tocata:

Carnea tocata o amestecam bine cu crema de branza, ouale, pesmetul si o lasam 15 minute sa se odihneasca. Adaugam apoi ceapa tocata fin sau data pe razatoare, usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura maghiran si pasta de ardei. Omogenizam bine compozitia, o punem intr-o forma unsa cu ulei, dam forma unei franzele, acoperim forma cu folie de aluminiu, o intepam din loc in loc sa se rumeneasca. Inainte de a o scoate punem deasupra cascavalul ras apoi servim pe farfurie friptura feliata cu sote de legume sau orice alta garnitura preferata. Eu am folosit cartofi la cuptor cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan