Piept de curcan cu lapte

de La Ancuta in Curcan, 21 Noi 2010 | 12937 vizualizari

 

inca o mancare cu carne de curcan :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 500 ml lapte (eu am folosit de bivolita)
  • sare, piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita amidon (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu lapte:

Se spala pieptul de curcan si se taie felii groase de un deget. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste putin carnea (pana isi schimba culoarea). Se adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul pisat impreuna cu laptele. Se mai lasa pe foc, sa deau un clocot.

Se da la cuptor, la foc mediu 35-40 de minute. La jumatatea timpului se intoarce carnea.

Se scoate carnea pe un platou iar sosul se mixeaxa in blender sau cu mixerul vertical. Daca este prea subtire se poate adauga 1 lingurita de amidon si se mai pune pe foc, sa dea un clocot.

Am servit cu garnitura de cartofi aurii si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu merisoare