Piept de curcan cu lapte

de La Ancuta in Curcan, 21 Noi 2010 | 12375 vizualizari

 

inca o mancare cu carne de curcan :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 500 ml lapte (eu am folosit de bivolita)
  • sare, piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita amidon (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu lapte:

Se spala pieptul de curcan si se taie felii groase de un deget. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste putin carnea (pana isi schimba culoarea). Se adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul pisat impreuna cu laptele. Se mai lasa pe foc, sa deau un clocot.

Se da la cuptor, la foc mediu 35-40 de minute. La jumatatea timpului se intoarce carnea.

Se scoate carnea pe un platou iar sosul se mixeaxa in blender sau cu mixerul vertical. Daca este prea subtire se poate adauga 1 lingurita de amidon si se mai pune pe foc, sa dea un clocot.

Am servit cu garnitura de cartofi aurii si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut