Piept cu legume la gratar

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 3909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras
  • 1dovlecel
  • sare,piper
  • 2linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept cu legume la gratar:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,feliat,se pune intr-un bol,se condimenteaza,se adauga uleiul si zeama de lamaie,se amesteca apoi se lasa 20min;legumele se curata se spala,ceapa si ardeiul se taie bucati mari iar dovlecelul si rosia rondele;pe gratarul de tefal incalzit bine se pun bucatile de pui si legumele iar dupa 2-3min se intorc;se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]